06-29 235 166 info@lunamedia.nl

Lunamedia

Lunamedia is een ontwerpstudio. We realiseren websites, webwinkels, grafisch ontwerp, nieuwsbrieven en 3-d animaties en werken vanuit Utrecht en Maastricht. Onze ontwerpen zijn zeer divers, we denken mee over de beoogde uitstraling en de doelgroep die u met uw bedrijf of instelling wilt bereiken. We bieden professionele ontwerpen voor redelijke prijzen. Kijk eens rond op onze portfolio pagina’s!

Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden.
Cécile Maenen
Webdesigner & grafisch ontwerper

T: 06-29 235 166
info@lunamedia.nl

Juli/ Augustus 2018, Nieuws

De site voor Restaurant Hygge is vernieuwd. Bij Hygge kun je heerlijk eten en ze hebben een royaal terras met uitzicht op gras en bomen. https://hygge-utrecht.nl

De nieuwe site voor Uitgeverij Orlando is online en zal in de nabije toekomst nog verder uitgebreid gaan worden met meer pagina’s en leesfragmenten! >> http://www.uitgeverijorlando.nl

Voor Data Matters heeft Lunamedia een artistieke ansichtkaart ontworpen met een prachtige foto van het Paleis voor Volksvlijt in Amsterdam. (Gefotografeerd door Jacob Olie in 1892) Zie de afbeelding hieronder. Klik voor een vergroting.
Tevens is de nieuwe SEAL pagina gelanceerd, kijk op de site: https://datamatters.nl/seal/

 

 

Lunamedia - Data Matters Strongroom

Webdesign & hosting

Naast reguliere websites realiseert Lunamedia ook WordPress sites. Met WordPress is er van alles mogelijk, van kleine tot meer uitgebreide websites met bijvoorbeeld muziek, video’s, en diavoorstellingen. U kunt ook kiezen voor reactievelden bij nieuws- of blogpagina’s. Daarnaast zijn er opties voor het delen van berichten op Social Media. WordPress sites kunt u – na enige uitleg – zelf onderhouden. Domeinregistraties en hosting van uw website kunnen wij voor u regelen.
Bekijk het Webdesign Portfolio >>
Lees ook meer over Hosting >>

Grafisch ontwerp & Drukwerk

Lunamedia ontwerp ook voor drukwerk. Het is mogelijk om grafisch ontwerp en webdesign mooi op elkaar af te stemmen. Wij ontwerpen o.a. logo’s, visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters, studiegidsen, banners en folders. De communicatie met de drukker kan geheel door ons geregeld worden. Drukwerk kan per pakketdienst bij uw bedrijf of thuis bezorgd worden. Kijk eens bij de Portfolio Grafisch Ontwerp pagina’s!