Flat Preloader Icon
+ 31 6 29 235 166 info@lunamedia.nl
Lunamedia

Lunamedia

Lunamedia is een ontwerpstudio.
We realiseren websites, grafisch ontwerp, nieuwsbrieven, 3-d animaties, webshops en fotograferen. We werken vanuit Utrecht en Maastricht. Onze ontwerpen zijn zeer divers, we denken mee over de beoogde uitstraling en de doelgroep die u met uw bedrijf of instelling wilt bereiken. We bieden mooie & professionele ontwerpen voor redelijke prijzen. Kijk eens rond op onze portfolio pagina’s!

Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden:
Cécile Maenen Webdesigner, grafisch ontwerper, fotografe.
T: 06-29 235 166
info@lunamedia.nl

Lunamedia Webdesign & hosting

Naast reguliere websites realiseert Lunamedia ook WordPress sites. Met WordPress is er van alles mogelijk, van kleine tot meer uitgebreide websites met bijvoorbeeld muziek, video’s, diavoorstellingen, webshop extensies en betalingsverkeer. U kunt ook kiezen voor reactievelden bij nieuws- of blogpagina’s. Daarnaast zijn er opties voor het delen van berichten op Social Media. WordPress sites kunt u – na enige uitleg – zelf onderhouden.
Domeinregistraties en hosting van uw website kunnen wij voor u regelen.
Bekijk het Webdesign Portfolio >>
Lees meer over Hosting >>

Grafisch ontwerp & Drukwerk

Lunamedia ontwerp ook voor drukwerk. Het is mogelijk om grafisch ontwerp en webdesign mooi op elkaar af te stemmen. Wij ontwerpen o.a. logo’s, visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters, studiegidsen, banners en folders. De communicatie met de drukker kan geheel door ons geregeld worden. Drukwerk kan per pakketdienst bij uw bedrijf of thuis bezorgd worden. Kijk eens bij de Portfolio Grafisch Ontwerp pagina’s!

Lunamedia Fotografie

Voor sfeervolle en mooie foto’s kunt u ons ook inzetten, of een keuze maken uit ons foto portfolio. Een deel van de foto’s zijn te bekijken via Instagram, maar informeer gerust naar de mogelijkheden! Indien gewenst kunnen foto’s voor u afgedrukt en ingelijst worden. 

Lunamedia news

Kunstruimte KuuB

Lunamedia verzorgt al geruime tijd publiciteit voor Kunstruimte KuuB op de sociale media kanalen. KuuB is een bijzonder mooie multifunctionele ruimte voor kunst en cultuur in het museumkwartier van Utrecht. We plaatsen de laatste berichten met foto’s en films rondom de exposities, concerten, dansvoorstellingen en meer.
Volg KuuB op Instagram > en/ of op Facebook >

Daarnaast geven we de website regelmatig updates inzake de tentoonstellingen, evenementen en archieven >
https://kunstruimtekuub.nl/ Deze site is tevens door Lunamedia ontworpen en gebouwd.

Data Matters

Er zijn een aantal nieuwe pagina’s aan de site van Data Matters toegevoegd zoals bijvoorbeeld de pagina Zorg Archiefoplossing. Tevens ontwerpen we de bijbehorende brochures. Bekijk eens dit voorbeeld, de Brochure Zorg Archiefoplossing.
Data Matters levert (cloud)diensten voor het duurzaam bewaren, beheren en raadplegen van digitale informatie. Voor een goede implementatie van de processen in de organisatie van de klant worden deze op maat aangevuld met tools en diensten.

Uitgeverij Orlando

De webwinkel voor Uitgeverij Orlando is geïntegreerd in de site. Lunamedia ontwierp deze site en verzorgt ook de inhoudelijke en technische updates.
Bekijk de homepage voor de laatste interessante publicaties en nieuwe brochures: www.uitgeverijorlando.nl
We zijn aan aan de slag gegaan met een grotere website update betreffende de nieuwe publicaties voorjaar en zomer 2022.

Bert Bokhoven

Een ander project waar we aan werken is de website voor Bert Bokhoven.
Een postuum eerbetoon aan een bijzondere Utrechtse dichter.
Binnenkort dus meer nieuws hierover…