Het is heel erg prettig samenwerken met Cecile van Lunamedia. Bij het ontwerpen van een nieuwe website luisterde ze goed naar onze wensen, dacht constructief mee en kwam met mooie oplossingen als iets technisch onmogelijk leek. Bovendien is ze altijd bereikbaar voor aanpassingen, toevoegingen of vragen, we hoeven nooit lang te wachten op een antwoord. De snelle en persoonlijke manier van werken passen heel goed bij een kleine, dynamische uitgeverij als Orlando.

 

 

Ingrid Meurs

Uitgever/ Publisher, UItgeverij Orlando

Het was tijd voor een nieuwe website vond ik. In Cecile vond ik iemand die niet alleen de kunst van luisteren uitstekend beheerst maar dit ook weet te vertalen in een precies op mijn doelgroep afgestemde website.
Veel sneller dan ik had verwacht wist Cecile mij te verrassen met een prachtig ontwerp. Bijzonder hierbij vond ik de precieze afstemming van website, logo en visitekaartje. Er is nu echt een corperated identity.

Hierbij nog opgemerkt dat ik bijzonder tevreden ben over het ontworpen logo dat subliem laat zien waar mijn bedrijf voor staat.
 
 

 

Nico van den Berg

Begeleidingskundige, Nico van den Berg

Voor mijn nieuwe website Voor de duidelijkheid ontwierp Cecile Maenen de website. Het is een site geworden die precies de duidelijkheid en helderheid uitstraalt die ik zocht. Ze dacht op een heel prettige manier met me mee, deed zelf bruikbare voorstellen en had vaak al ideeën of voorbeelden. Ze houdt altijd op een prettige manier het tempo erin. Zo had ik al snel een mooie website waarop ik al veel positieve reacties heb gehad.
De ontwerpen van Lunamedia stralen vaak een zekere ontspanning en rust uit; dat vind ik een verademing op het internet. Met de duidelijke uitleg over WordPress kan ik nu zelf mijn sites beheren. Maar eerlijk gezegd vraag ik het vaak toch het liefste aan Cecile – want ‘t is heerlijk samenwerken met haar!

Janneke Kramers

Coördinator, organisator, communicator in de publieke sector, Voor de Duidelijkheid

Dankzij Lunamedia heb ik een hele mooie website. Wat ik zo fijn vind aan Cécile is dat ze je op de momenten dat je vastloopt echt even een zet in de juiste richting geeft. Ze denkt telkens met je mee en gaat op eigen initiatief op zoek naar afbeeldingen of doet zinnige suggesties voor de opmaak en lay-out. Daarbij is ze ook heel sympathiek en een fijn persoon om samen mee te werken. 

Bonnie Anne Steenman

Redacteur & schrijfcoach, Bonnie Steenman

Cecile kwam al na één gesprek over de vormgeving van mijn website met een voorstel dat echt een schot in de roos was. Ik wilde luchtigheid koppelen aan het ‘zware’ onderwerp relatieproblemen. En ik wilde verrassen ten opzichte van de concurrentie. In nauwe samenspraak ontstond binnen een maand een resultaat waar ik trots op ben en waar ik onverdeeld enthousiaste reacties op krijg. Dank je wel, Cecile!

Hermine Kroon

Relatiecoach, Lief & Leed Relatiecoaching

Het is prettig samenwerken met Cécile. Ze pakt problemen kordaat op, weet zich in te leven in de wensen van de klant, en is heel betrouwbaar: het type afspraak is afspraak. Met WordPress kunnen we nu de site zelf onderhouden. Voor ons heel prettig, want regelmatig is er een update nodig, en jaarlijks moet het merendeel van de teksten en afbeeldingen volledig worden aangepast. In de regel gaat dat probleemloos. Maar mocht er een kink in de kabel zijn, is het heel veel waard te weten dat we in Cécile een solide aanspreekpunt hebben.

Maurice Wiche

Musicus, dirigent, docent en recensent, Luistervilla

Ik ben blij dat ik Cécile heb gevraagd om mijn website te ontwerpen. Dit is toen op een ontspannen en plezierige wijze gebeurd. Cécile wist mijn wensen precies om te zetten in een site waar ik heel erg tevreden over ben. Dat deed ze snel en ook nog eens met een prima ondersteuning. Verder heeft ze me geleerd hoe ik zelf, als ik dat wil, het een en ander kan aanpassen.

Marlon Hewitt

Zanger & Liedjesschrijver, Marlon Hewitt