Flat Preloader Icon
+ 31 6 29 235 166 info@lunamedia.nl

Beste klanten, geïnteresseerden en vrienden
Bij deze een korte lente update van ontwerpbureau Lunamedia.
Voor websites, grafisch ontwerp, webredactie en SEO.

Overweegt u om Lunamedia in te zetten voor uw wensen?
Kijk ook eens bij de Aanbieding op deze pagina!

 

Falafel Masters
Genieten van de heerlijke Midden-Oosterse keuken…..dat kan zeker bij Falafel Masters in Eindhoven. Lunamedia realiseerde deze website. Kijk op de site naar een smakelijke diavoorstelling en menukaart! www.falafelmasters.nl

 

Data Matters
De website van Data Matters is in samenwerking met tekstbureau Voor de Duidelijkheid vernieuwd. Een heldere slogan benadrukt het belang van goed archief- en informatiebeheer >> De toekomst van uw data begint vandaag.’ Ook werden een brochure, visitekaartjes, briefpapier, banners en een advertentie ontworpen. www.datamatters.nl

 


Ingrid Meurs – Literaire Dienstverlening

Voor Ingrid Meurs wordt op dit moment een nieuwe site gerealiseerd. Binnenkort de onthulling! Ingrid maakt zelf mooie foto’s die ook in de site geïntegreerd gaan worden. Daarnaast zal o.a. een kader met Twitter berichten in de site geplaatst worden.

Henk Duijn
De site voor kunstenaar Henk Duijn is verder ingevuld met zijn mooie en sfeervolle aquarellen. Neem een kijkje: www.henkduijn.com

 

Nieuwsbrieven
Voor Yoga Utrecht en Yoga aan de Kade te Den Bosch maakt Lunamedia regelmatig nieuwsbrieven die naar een duizendtal contacten gaan. Dit werkt zeker goed voor nieuwe aanmeldingen! Interesse? Neem contact op.
Het bovenstaande logo werd overigens ook door ons ontworpen.

 

Updates
Lunamedia doet ook website updates voor klanten die geen WordPress site hebben. De website voor kunstenares Marjon Merkelbach zal binnenkort aangevuld worden met nieuwe schilderijen.
marjonmerckelbachhovens.nl
En recent is de site voor publicist en hoogleraar psychologie Harald Merckelbach weer vernieuwd met een aantal interessante artikelen.
haraldmerckelbach.nl

 

Reviews voor Lunamedia
Lunamedia heeft een review pagina opgezet en inmiddels 4 positieve reviews mogen plaatsen. Heel erg bedankt!
Het blijkt dat klanten het ook heel fijn vinden dat ze zelf hun sites kunnen onderhouden en hierbij op ondersteuning van Lunamedia kunnen rekenen. Kijk op deze Review pagina.

 

Meer nieuwe projecten
Voor de talentvolle zangeres, muziekdocente, illustratrice en dichteres Marjanka Sierevelt is een site in ontwikkeling. En ook voor Ellen Klinkers, Research en Redactie. We zijn blij met deze nieuwe opdrachten!

 

Nieuw logo en visitekaartje voor Culture at work
Voor Culture at Work, het bedrijf van Jacqueline Franssens ontwierp Lunamedia een nieuw logo en visitekaartjes. U ziet hier het modernere nieuwe ontwerp van het logo.

 

Fort Events – live!
De website voor het evenementenbureau Fort Events (bij het mooie Fort Vechten) is live.. Kijk eens op deze sfeervolle site. Of boek een evenement…! www.fortevents.nl

Aanbieding
Voor mensen die in de maand mei, juni en juli 2016 een website door Lunamedia laten realiseren is het ontwerp voor een bijpassend visitekaartje inclusief. Wilt u ook de site bij Lunamedia laten hosten dan krijgt u daar het eerste jaar 25% korting op. Bel of mail eens om hierover van gedachten te wisselen.
E. info@lunamedia.nl
M. 06-29 235 166 (Cecile)

 

Seo & Webredactie
In samenwerking met Janneke Kramers van Voor de duidelijkheid.
Naast een passende vormgeving is de juiste tekst en een goede vindbaarheid (SEO) voor uw website essentieel. Wilt u ook de teksten en vindbaarheid van uw site nog verder verbeteren? Neem contact op voor de opties: info@lunamedia.nl
Kijk ook op: http://voordeduidelijkheid.com/

 

Lunamedia bedankt alle klanten.
Tot de volgende keer!

Hartelijke groet, Jan & Cecile

Cecile Maenen
M. 06-29 235 166
E. info@lunamedia.nl
LinkedIn Profile

Jan Maenen
M.  06-27 541 489
E. janmaenen@lunamedia.nl
LinkedIn Profile