Flat Preloader Icon
+ 31 6 29 235 166 info@lunamedia.nl
Lunamedia Webdesign & Grafisch Ontwerp

Data Matters bestaat ruim 20 jaar en circa 14 jaar geleden kwam ik in contact met Cécile. Vanaf dat moment heeft Cécile alle ontwerpen voor Data Matters gemaakt. De website met een aantal totale vernieuwingen, brochures, banners, logo’s en ander beeldmateriaal. Daarbij had Cécile altijd oog voor het beeldmerk van Data Matters – en later Strongroom. Naast een open en creatieve blik beschikt Cécile over de juiste contacten en kunnen wij snel schakelen bij nieuwe diensten, evenementen en andere uitingen. Daarbij heeft Cécile er altijd over gewaakt dat nieuwe ontwerpen in het verlengde liggen van de Data Matters leefregel – Your Data Matters. Cécile is communicatief, levert snel resultaat en heeft oog voor nieuwe ontwikkelingen. Op naar een nog langere samenwerking!

Paul Schindeler - Data Matters

Directeur/ adviseur, Data Matters

Cecile ‘Lunamedia’ werkt snel en zorgvuldig. Daarnaast komt ze ook met zinvolle ideeën die een verbetering van de vorm en/of inhoud van de boodschap van de organisatie op internet betekenen. En ze heeft de website van Kunstruimte KuuB ingrijpend verbeterd.
Kortom, ze doet het goede, ze mag blijven.
Jaap Röell

Galeriehouder, Kunstruimte KuuB

Het is heel erg prettig samenwerken met Cecile van Lunamedia. Bij het ontwerpen van een nieuwe website luisterde ze goed naar onze wensen, dacht constructief mee en kwam met mooie oplossingen als iets technisch onmogelijk leek. Bovendien is ze altijd bereikbaar voor aanpassingen, toevoegingen of vragen, we hoeven nooit lang te wachten op een antwoord. De snelle en persoonlijke manier van werken passen heel goed bij een kleine, dynamische uitgeverij als Orlando.

Ingrid Meurs

Uitgever/ Publisher, UItgeverij Orlando

Dankzij Lunamedia heb ik een hele mooie website. Wat ik zo fijn vind aan Cécile is dat ze je op de momenten dat je vastloopt echt even een zet in de juiste richting geeft. Ze denkt telkens met je mee en gaat op eigen initiatief op zoek naar afbeeldingen of doet zinnige suggesties voor de opmaak en lay-out. Daarbij is ze ook heel sympathiek en een fijn persoon om samen mee te werken.

Bonnie Anne Steenman

Redacteur & schrijfcoach, Bonnie Steenman

Het is prettig samenwerken met Cécile. Ze pakt problemen kordaat op, weet zich in te leven in de wensen van de klant, en is heel betrouwbaar: het type afspraak is afspraak. Met WordPress kunnen we nu de site zelf onderhouden. Voor ons heel prettig, want regelmatig is er een update nodig, en jaarlijks moet het merendeel van de teksten en afbeeldingen volledig worden aangepast. In de regel gaat dat probleemloos. Maar mocht er een kink in de kabel zijn, is het heel veel waard te weten dat we in Cécile een solide aanspreekpunt hebben.

Maurice Wiche

Musicus, dirigent, docent en recensent, Luistervilla

Cecile kwam al na één gesprek over de vormgeving van mijn website met een voorstel dat echt een schot in de roos was. Ik wilde luchtigheid koppelen aan het ‘zware’ onderwerp relatieproblemen. En ik wilde verrassen ten opzichte van de concurrentie. In nauwe samenspraak ontstond binnen een maand een resultaat waar ik trots op ben en waar ik onverdeeld enthousiaste reacties op krijg. Dank je wel, Cecile!

Hermine Kroon

Relatiecoach, Lief & Leed Relatiecoaching

Ik ben blij dat ik Cécile heb gevraagd om mijn website te ontwerpen. Dit is toen op een ontspannen en plezierige wijze gebeurd. Cécile wist mijn wensen precies om te zetten in een site waar ik heel erg tevreden over ben. Dat deed ze snel en ook nog eens met een prima ondersteuning. Verder heeft ze me geleerd hoe ik zelf, als ik dat wil, het een en ander kan aanpassen.

Marlon Hewitt

Zanger & Liedjesschrijver, Marlon Hewitt